Grote ACOD LRB -enquête over de arbeidsvoorwaarden van de maatschappelijk werkers in de Brusselse OCMW’s

UW MENING TELT!


Lijden op het werk is de laatste jaren steeds vaker voorgekomen onder maatschappelijk werkers: overwerk, meer administratief werk ten koste van het maatschappelijk werk op het terrein, controles, complexere wetten, verlies van betekenis, stress, burn-out…
Met deze enquête wil het CGVS zoveel mogelijk informatie verzamelen over de werkomstandigheden van de SOCIALE WERKNEMERS van de 19 OCMW’s van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.


In een tweede fase zullen we op basis van de analyse van uw antwoorden een gemeenschappelijk eisenpakket opstellen dat naar de verantwoordelijken van de Brusselse OCMW’s en naar het Gewest zal worden gestuurd.


Dit onderzoek is uiteraard ANONYMOUS en staat open voor alle maatschappelijk werkers van de OCMW’s. We nodigen u uit om te antwoorden, ook al bent u niet aangesloten bij de ACOD.

Als u vragen hebt over deze enquête, kunt u contact opnemen met uw CGSP-afgevaardigde of een e-mail schrijven naar CCBETALR@GMAIL.COM.

Dit onderzoek zal tegen 31 mei 2020 worden afgesloten.

Dus als u maatschappelijk werker bent in een van de 19 OCMW’s in Brussel, neem dan de tijd om op onderstaande link te klikken!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScFmO1cguxaQd4KftPLRDMRJOyVqraDT_hp-uohw4xiqeEa6g/viewform

 

No Comments Yet

Comments are closed