Allemaal in staking op 7 november

Kameraden, vrienden,

Zoals u ongetwijfeld al hebt gehoord, leidt de Brusselse sector van de Lokale en Regionale Besturen in gemeenschappelijk front al meer dan een jaar een actieplan rond een aantal cruciale en legitieme eisen van de werknemers in onze sector.

Hoewel de meeste politieke vertegenwoordigers onze eisen in de aanloop naar de verkiezingen steunden, moet worden gezegd dat de mooie woorden weer vergeten zijn en dat er momenteel stilte heerst tussen de vakbondsorganisaties en de politieke overheid. Sinds begin september heeft het Gemeenschappelijk Front daarom zijn acties hervat met een grote deelname van collega’s uit de sector.

Op 7 november zullen we in staking gaan en een grote actie voeren voor de zetel van de Brusselse regering.

Wij hopen te kunnen rekenen op uw aanwezigheid om een grote mobilisatie te verzekeren ter ondersteuning van onze eisen.

Afspraak om 10u in de Regentlaan 21-23 te 1000 Brussel.

No Comments Yet

Comments are closed